De verloren geschiedenis van de mens


De verloren geschiedenis van de mens


Introductie   ·   Oude Geschriften   ·   Atlantis  ·   Archeologische plaatsen  ·   Mars  ·   Anomalieën
www.000webhost.com

De jongen van Mars

In het jaar 2004 begon de zevenjarige jongen Boris Kipriyanovich, ook wel bekend als "Boriska" (kleine Boris), rond een kampvuur bij een expeditie in Medvedetskaya (een anomaliegebied gelegen ten noorden van de regio van Volgograd) de medewerkers in levendige details te vertellen over wat hij zijn vorig leven op de planeet Mars noemde. Hij vertelde over hun ruimteschepen, hun reizen naar verschillende planeten, megalithische steden, de oude beschaving van Lemurië en de beschaving van de Maya's.

Vele van de medewerkers waren stomverbaasd over zijn diepzinnige kennis, zijn specifieke terminologie en zijn hoge intellect voor een zevenjarige jongen, en hierdoor geloofden velen niet dat hij dit allemaal slechts zou hebben verzonnen. Zijn verhaal duurde ongeveer anderhalf uur en werd opgenomen met een bandrecorder.


Boriska zei dat de planeet Mars bewoonbaar was toen hij daar woonde. Maar omdat de planeet haar atmosfeer verloor door een hevige oorlog, de enkele overgebleven inwoners waren gedwongen om te leven in ondergrondse steden. Hij vertelde dat hij vaak in een ruimteschip naar de aarde vloog gedurende missies welke gemoeid waren met handel en wetenschappelijk onderzoek, met inbegrip van het transport van water van de Aarde naar Mars in een poging om de atmosfeer van Mars te herstellen. Dit gebeurde met verschillende ruimteschepen waaronder hij een moederschip beschreef als een groot cilindervormig voertuig dat kleinere ruimteschepen kon vervoeren. (De cilindervormige vorm doet denken aan de eerder genoemde Atlantische "Vailx"; nog een aanknopingspunt dat de Vailx gebaseerd zou kunnen zijn op zeer oude Martiaanse technologie.) In aardse tijd speelde dit zich af aan het einde van de Lemuriaanse beschaving, zo'n 80.000 jaar geleden dacht hij, toen er op een gegeven moment een enorme catastrofe plaatsvond waarbij het continent van Lemurië uit elkaar brak uiteindelijk onder water verdween. De Lemurianen zouden zichzelf hebben vernietigd omdat het hen aan "spiritualiteit" zou ontbreken, "magie" deed de rest.

Toen hij vijf jaar oud was begon hij te spreken over een planeet die hij "Proserpina" noemde, welke in stukken was gebroken door een kosmische ramp welke miljoenen jaren geleden gebeurde. De inwoners van deze planeet werden verplaatst naar de vijfde dimensie: een parallelle wereld aan onze bekende dimensie. Boriska zou de vernietiging hebben gezien vanaf Mars. Hij vertelde dat planeet Aarde een bewust levend wezen is dat zorg nam voor de kinderen van Proserpina om hen te onderwijzen. Op het moment zullen er volgens Boriska kinderen geboren worden die in staat zijn om deze planeet te herkennen die zichzelf "buitenaards" voelen. Soms ontmoeten ze elkaar in dromen.

Later werd er in het jaar 2005 een nieuwe planeet ondekt dat een baan volgt voorbij de baan van Pluto dat tevens vernoemd werd naar de Romeinse godin "Proserpina" (wat "te voorschijn komen" betekend), maar heeft natuurlijk niets te maken met de planeet waar Boriska eerder over had gesproken. (Meer over het verhaal van Boriska: www.phils.com.au/boris.php, en het interview van Project Camelot.)Volgende pagina: "Dr. Douglas James Cottrell over Mars"

Vorige pagina: "The Face on Mars: het stripverhaal"

Terug naar bovenInteressante website? Deel het met vrienden:

FacebookTwitterGoogleDiggRedditLinkedInPinterestStumbleUpon

Geen enkele tekst op deze website mag zonder toestemming gekopiëerd
worden of elders gebruikt zonder uitdrukkelijk geschreven toestemming van de auteur.
Voor vragen en feedback kunt u contact opnemen met de auteur.